Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
PT Global Entreprises
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Implementare GDPR
500 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Regulamentului European cu privire la Prelucrarea Datelor Personale (GDPR) se aplica:

1) prelucrarii datelor cu caracter personal in cadrul activitatilor derulate la sediul unui operator sau al unei persoane imputernicite de operator pe teritoriul Uniunii, indiferent daca prelucrarea are loc sau nu pe teritoriul Uniunii;

2) prelucrarii datelor cu caracter personal ale unor persoane vizate care se afla in Uniune de catre un operator sau o persoana imputernicita de operator care nu este stabilit in Uniune, atunci cand activitatile de prelucrare sunt legate de:

- oferirea de bunuri sau servicii unor astfel de persoane vizate in Uniune, indiferent daca se solicita sau nu efectuarea unei plati de catre persoana vizata;

- monitorizarea comportamentului lor daca acesta se manifesta in cadrul Uniunii.

3) prelucrarii datelor cu caracter personal de catre un operator care nu este stabilit in Uniune, ci intr-un loc in care dreptul intern se aplica in temeiul dreptului international public.

Sanctiuni

Este important de stiut ca sanctiunile nu vor fi aplicate la prima abatere, ci se va da o mustrare mai intai, un plan de remediere cu termen-limita ce poate fi prelungit la cerere, apoi se reia controlul si abia in ultima instanta se va da amenda.

“Art. 11. - (1) in cazul constatarii incalcarii prevederilor Regulamentului general privind protecta datelor si ale prezentei legi de catre autoritatle/organismele publice, ANSPDCP incheie un proces-verbal de constatare si sanctonare a contraventei prin care se aplica sanctunea mustrarii si la care anexeaza un plan de remediere.

(2) Termenul de remediere se stabileste in functe de riscurile asociate prelucrarii, precum si demersurile necesar a fi indeplinite pentru asigurarea conformitati prelucrarii.

(3) in termen de 10 zile de la data expirarii termenului de remediere, ANSPDCP poate sa reia controlul.

(4) in cazul in care autoritatea/organismul public constata ca nu poate indeplini in termenul stabilit, din motive intemeiate, o parte din masurile dispuse prin planul de remediere, notifica ANSPDCP cu privire la acest aspect cu cel putn 10 zile inainte de expirarea termenului, putand solicita totodata prelungirea termenului inital”, se arata in documentul publicat de Camera Deputatilor.

Poti sa ne scrii sau sa ne suni si iti vom da toate detaliile si sfaturile si chiar le vom implementa pe website-ul tau.

Website: https://ptglobal.ro
Tel: 0786 386 400
Tel: 0786 386 401
Email: contact@ptglobal.ro
Din Gura in Gura